Vacature Bouwkundige / bouwkundig Revit modelleur

Bedrijfsprofiel:
Bouwkundig ingenieursburo Ermstrang is een allround ontwerp-/ingenieursburo, gevestigd in Wijk en Aalburg (NB). De opdrachtgevers zijn professionele bedrijven uit de bouw, zoals architecten- en ingenieursburo’s, aannemers, projectontwikkelaars. Daarnaast kiezen ook particulieren en bedrijven die zelf bouwplannen hebben voor de diensten van ons buro. Door aanhoudende groei van projecten in zowel burger- als utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar een bouwkundig Revit modelleur.

Functieomschrijving:
Als bouwkundige / bouwkundig Revit modelleur ben je verantwoordelijk voor het maken van alle voorkomende tekeningen in alle fasen van het bouwproces. Daarnaast maak je 3D-visualisaties en animaties. Je brengt bestaande situaties in kaart en voert inmetingen uit. Je maakt rapportages van de toetsing aan het bouwbesluit (daglicht, ventilatie, oppervlaktes, EPC- en MPG-berekeningen en brandveiligheid). Op basis van je eigen ambitie en competenties kun je meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheden krijgen. 

Functie-eisen:
Enthousiaste en gedreven persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit

  • Afgeronde Mbo-opleiding en minimaal 2-3 jaar werkervaring en/of afgeronde Hbo-opleiding
  • Kennis en ervaring met Revit, Autocad en MS-Office
  • Zelfstandig kunnen werken 

Dienstverband:

  • Aantal uren bespreekbaar, 28-40 uur
  • Op contractbasis met vast dienstverband in het vooruitzicht
  • Met een passend salaris afhankelijk van eigen competenties

Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en zijn gericht op een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Herken je je hierin en in bovenstaande functie-eisen en wil je meegroeien met ons buro, stuur je sollicitatie dan bij voorkeur per mail naar:

Bouwkundig ingenieursburo Ermstrang
t.a.v. dhr. Ing. A. Ermstrang
info@ermstrang-bi.nl
 
Post- en bezoekadres:
Anjelierstraat 39
4261 CJ  Wijk en Aalburg
 
Voor meer informatie, bel:
Dhr. Ing. A. Ermstrang
06 - 518 220 20

Of bekijk de site: 
www.ermstrang-bi.nl