Over ons

Bouwkundig ingenieursburo Ermstrang is een praktisch ingesteld en ambitieus bouwkundig ingenieursburo dat een compleet dienstenpakket aanbiedt voor particuliere en zakelijke klanten. Wij ontwerpen gebouwen, vragen vergunning aan en begeleiden de bouw, geheel compleet van A tot Z. Wij kunnen de klant volledig ontzorgen. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, woning of bedrijfspand. Bij alle te realiseren bouwwerken zijn wij de professionele partner die opkomt voor de belangen van de klant. 

Ons doel is telkens om te voorzien in de vraag van de klant of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, woning of kantoor. Goed luisteren en doorvragen naar de wensen, daar beginnen we mee. Met onze kennis en ervaring gaan we de uitdaging met u aan.

Daarnaast werken we voor professionals in de bouw, zoals collega architecten- en ingenieursburo's, aannemers, projectontwikkelaars, makelaars, overheden, e.d. Ook voor deze partijen kunnen we een compleet dienstenpakket leveren, maar uiteraard ook deeltaken. 

U vindt bij ons liefde voor het vak! Wij hechten daarom veel waarde aan vakmanschap en zijn gericht op een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn, dat dit de basis ingrediënten zijn voor het leveren van een hoge kwaliteit.

Vakmanschap
Wij kunnen bouwen op een gedegen theoretische en praktische kennis van de bouwtechniek en hebben meer dan 15 jaar werkervaring. De ontwikkelingen gaan echter razendsnel en daarom zullen wij steeds bijblijven door het volgen van de actualiteiten en vakgerichte opleidingen en cursussen. De met succes genoten opleidingen Fire Safety Engineering, Passief Bouwen, Stabu bestekschrijver en 3D Revit architecture zijn daar voorbeelden van.

Samenwerking
Onze doelstelling is om langdurige en betrouwbare relaties op te bouwen. Wij willen u een tevreden gevoel geven, zodat u graag nog eens terug komt bij ons. Wij doen dit door tijdig en effectief met u te communiceren tijdens het uitvoeren van een opdracht. Maar ook voordat u opdracht gegeven heeft, kunt u ons vragen om alvast eens mee te denken in oplossingsrichtingen. Dat verstaan wij onder samenwerken.

Wij nodigen u uit om verder te kijken op onze website om zo meer te weten te komen over ons en onze diensten. Heeft u vragen of u wilt in contact komen met ons? Wij horen het graag van u.

Vacatures:
Wij zijn op zoek naar een bouwkundige / bouwkundig Revit modelleur.
Bekijk deze vacature.