Over ons

Wie wij zijn en wat wij doen

Bouwkundig ingenieursburo Ermstrang

Is gestart in oktober 2009 en uitgegroeid van één zzp’er op een zolderkamer tot een bedrijf met vijf medewerkers gevestigd in Wijk en Aalburg. Ons team bestaat uit gedreven professionals die uw opdracht met veel enthousiasme en inzet aanpakken.

Allround adviesburo met een brede ervaring
Bij bouwkundig ingenieursburo Ermstrang hebben we als doel om bij elk mogelijk bouwproject uw deskundige partner te zijn. Gedurende een project verzorgen we een leidende rol en stellen we de belangen van u als opdrachtgever voorop. Voor een volledige ontzorging, leveren we een compleet dienstenpakket. Uiteraard zijn deeltaken een mogelijkheid. Heeft u een huisvestings- of (ver)bouw vraagstuk? Met onze kennis en ervaring gaan we de uitdaging graag met u aan.

Opdrachtgevers
Enerzijds werken we voor particuliere en zakelijke klanten die zelf de wens hebben om te (ver)bouwen. We ontwerpen gebouwen, vragen vergunning aan en begeleiden de bouw, geheel compleet van A tot Z.
Anderzijds werken we voor andere professionals uit de bouw, zoals architecten, aannemers, overheden, makelaars en projectontwikkelaars. Ons doel is om langdurige en betrouwbare relaties op te bouwen, zodat u weet van u aan ons heeft en telkens weer graag met ons samenwerkt.

Verbouw, nieuwbouw, woningbouw en utiliteitsbouw
De projecten waar we aan werken zijn heel divers. Van het plaatsen van een dakkapel, het realiseren van een uitbreiding tot het geheel nieuw bouwen van een woning. Of meer grootschalig: van het nieuw bouwen van een kantoor- of bedrijfspand tot een woningbouwproject van meerdere woningen.

Altena kennispunt
Bouwkundig ingenieursburo Ermstrang maakt deel uit van Altena kennispunt in Wijk en Aalburg. We bevinden ons te midden van andere bedrijven waar we raakvlakken mee hebben en waar we mee samenwerken.

Onze belofte aan u:

Ons team

Ambitieuze specialisten met een grote liefde voor het vak.

Ing. Arie Ermstrang (eigenaar)

Bouwkundig adviseur / projectleider

Ontwerp | Project- en bouwbegeleiding | Kwaliteitsbewaking | Bestekschrijven | EP-U/D Adviseur | Brandveiligheidsadvies


“Mijn passie is om de klant te verrassen met een creatief ontwerp dat past bij de wensen en het budget. Ik krijg energie van het onderhouden van de persoonlijke contacten en het naar tevredenheid afronden van projecten, zodat de klanten in de toekomst graag weer terug komen.”

Mirjam Ermstrang-Bouman

Administratief medewerker

Administratie | Personeelszaken


“Ik ben graag bezig met de administratie en personeelszaken van het bedrijf. Daardoor ben ik betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en weet ik welke projecten er lopen.”

Corné Millenaar

Bouwkundig tekenaar

Bouwkundig en constructief tekenwerk | 3D-visualisaties


“Het leukste aan mijn werk is het 3D tekenen, ik zie direct resultaat. Ook realiseer ik de verdere uitwerking van technische tekeningen. Ik werk samen met leuke collega’s aan afwisselende projecten.”

Ing. Richard den Oudsten

Bouwkundig tekenaar / coördinator

Bouwkundig en constructief tekenwerk | Projectcoördinatie | Bestekschrijven


“Onze projecten zijn heel divers, met uiteenlopende benodigde partijen en procedures.
De uitdaging hierin om de planning en stroomlijn van begin tot eind te verzorgen en met het team tot een mooi resultaat te komen geeft voldoening”

Léon Kreling

Bouwkundig tekenaar

Bouwkundig en constructief tekenwerk | 3D-visualisaties | Automatisering


“Projecten die ik virtueel al “gebouwd” heb, realiteit zien worden, dat is echt mijn drijfveer.”

Project- en uitvoeringsbegeleiding

Van het eerste ontwerp tot en met de uitvoering; gedurende het hele project nemen we een leidende en coördinerende rol.

Lees meer

Ontwerp en visualisatie

U heeft verschillende ideeën over uw bouwplan, maar u heeft ook veel vragen. Wij helpen u met al deze vragen.

Lees meer

Bouwbesluitberekeningen en energielabels

De behaalde energieprestatie van het gebouw wordt vermeld op het Energielabel.

Lees meer

Engineering

Deze fase heeft als doel om de vergunningen aan te vragen, prijzen op te vragen bij aannemers en uiteindelijk tot de uitvoering over te gaan.

Lees meer