Een nieuwe website met uitgebreide presentatie van projecten

Al sinds begin dit jaar zijn we er achter de schermen mee bezig, maar nu kunnen we het eindelijk officieel met iedereen delen. We hebben een volledig vernieuwde website!

We zijn bijzonder trots op het resultaat. Op onze nieuwe website vindt u alle relevante informatie over de diensten die wij u kunnen bieden bij bouwprojecten. Ook vindt u er een uitgebreide presentatie van projecten die we reeds hebben gerealiseerd. Zo geeft onze nieuwe website u weer een up-to-date inzicht van de werkzaamheden waar we ons elke dag weer met veel enthousiasme voor inzetten.

Bouwkundig ingenieursburo Ermstrang is gestart in oktober 2009 en uitgegroeid van één zzp’er op een zolderkamer tot een bedrijf met vijf medewerkers gevestigd in Altena Kennispunt te Wijk en Aalburg.

Ons team bestaat uit gedreven professionals die met veel enthousiasme en inzet een opdracht aanpakken. Als allround adviesburo bieden we u een breed dienstenpakket en ruime ervaring. Ons doel is om bij elk mogelijk bouwproject een deskundige partner te zijn en de opdrachtgever volledig te ontzorgen. 

Met onze nieuwe website kunnen we u beter laten zien welke diensten we voor u kunnen verrichten en aan welke projecten we reeds ons steentje hebben bijgedragen. Daarom hebben we ook extra aandacht besteed aan onze projectenpagina.

Een website is natuurlijk nooit af. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe projecten en informatie op de website plaatsen. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven.

Terug naar nieuwsoverzicht