Project- en uitvoeringsbegeleiding

Projectbegeleiding
Van het eerste ontwerp tot en met de uitvoering; gedurende het hele project nemen we een leidende en coördinerende rol. We communiceren met externe partijen, zoals overheden, aannemers, adviseurs, e.d. We nemen u aan de hand mee door alle fasen in het bouwproces en zorgen er hierbij voor dat al uw vragen beantwoord worden. We adviseren rondom regelgeving en vergunningsvrij bouwen en verzorgen voor u de aanvraag van de benodigde vergunningen. U kunt hierbij denken aan:

Bestemmingsplanprocedures
Als uw bouwplan niet voldoet aan de regels in het bestemmingsplan bekijken we of er toch mogelijkheden zijn. U kunt denken aan onder andere binnenplanse of buitenplanse afwijkingsmogelijkheden. Maar het kan ook zijn dat het bestemmingsplan gewijzigd moet worden. Wij zijn uw aanspreekpunt en begeleiden de benodigde procedures.

Wij kunnen indien nodig ons breed netwerk aan specialistische adviesburo’s inzetten om uw doel te bereiken. Denkt u hierbij aan specialisten op het gebied van planologie, archeologie, bodemonderzoek, explosievenonderzoek en nog vele anderen.

Uitvoeringsbegeleiding
Tijdens de realisatiefase behartigen we uw belangen als bouwbegeleider. We geven u onafhankelijk advies over alle voorkomende zaken. We onderhouden het contact met de aannemer en controleren of hij bouwt conform de gemaakte afspraken. We zijn voorzitter bij de bouwvergaderingen en werkbesprekingen en zorgen tevens voor de verslaglegging. Hierdoor worden afspraken vastgelegd en nemen wij veel werk bij u uit handen.

Verder kunt u bij de bouwbegeleiding denken aan de volgende werkzaamheden:

Kiest u voor bouwkundig ingenieursburo Ermstrang, dan kunt u rekenen op een complete project- en uitvoeringsbegeleiding.

Direct contact opnemen

Project- en uitvoeringsbegeleiding

Van het eerste ontwerp tot en met de uitvoering; gedurende het hele project nemen we een leidende en coördinerende rol.

Lees meer

Ontwerp en visualisatie

U heeft verschillende ideeën over uw bouwplan, maar u heeft ook veel vragen. Wij helpen u met al deze vragen.

Lees meer

Bouwbesluitberekeningen en energielabels

De behaalde energieprestatie van het gebouw wordt vermeld op het Energielabel.

Lees meer

Engineering

Deze fase heeft als doel om de vergunningen aan te vragen, prijzen op te vragen bij aannemers en uiteindelijk tot de uitvoering over te gaan.

Lees meer

Samenwerken?

Persoonlijk contact

Direct contact opnemen