Ontwerp

U heeft verschillende ideeën over uw bouwplan, maar u heeft ook veel vragen. Wat gaat mij dit kosten? Welke regels zijn er van toepassing en krijg ik wel vergunning? Wat moet ik allemaal regelen?

Wij helpen u met al deze vragen.

Als eerste proberen we goed te luisteren naar uw wensen en behoeftes. We helpen u bij het structureren van al uw ideeën. Al in deze fase kunnen we slimme stappen zetten en rekening houden met facetten zoals energiezuinigheid, brandveiligheid en installatiekeuze, zodat dit later geen onverwachte problemen of aanpassingen oplevert. We zetten uw wensen af tegen het beschikbare budget en helpen u met eventuele aanpassingen om tot een juiste balans hierin te komen.

Als we al die informatie helder hebben zetten we dit om in een haalbaar ontwerp. Doordat we met een frisse blik naar de situatie kijken, komen met onverwachte en vernieuwende ideeën. Alternatieven worden onderzocht en gevisualiseerd. Samen met u zoeken we de best passende oplossingen.

Direct contact opnemen

Project- en uitvoeringsbegeleiding

Van het eerste ontwerp tot en met de uitvoering; gedurende het hele project nemen we een leidende en coördinerende rol.

Lees meer

Ontwerp

U heeft verschillende ideeën over uw bouwplan, maar u heeft ook veel vragen. Wij helpen u met al deze vragen.

Lees meer

Visualisatie

Als we met het ontwerp van uw opdracht voor u aan de slag gaan, visualiseren we dit in realistische 3D-impressies.

Lees meer

Engineering

Deze fase heeft als doel om de vergunningen aan te vragen, prijzen op te vragen bij aannemers en uiteindelijk tot de uitvoering over te gaan.

Lees meer

Samenwerken?

Persoonlijk contact

Direct contact opnemen