Engineering

Na de ontwerpfase start de engineering. Deze fase heeft als doel om de vergunningen aan te vragen, prijzen op te vragen bij aannemers en uiteindelijk tot de uitvoering over te gaan.

Als eerste werken we het plan technisch uit. We adviseren u in het maken van keuzes ten aanzien van constructies en installaties. Samen zoeken we naar het optimum tussen bouwkundige en installatietechnische voorzieningen. Ook maken we diverse berekeningen die nodig zijn voor de vergunningaanvraag. U kunt hierbij denken aan berekeningen ten aanzien van:

Nadat de vergunning aangevraagd is, gaan we nog een stap verder. We bespreken met u alle mogelijke materiaalkeuzes die nog niet gemaakt zijn. Deze fase richt zich met name op de details en afwerkingen van vloeren, wanden en plafonds. Al deze informatie zetten we om in een technische omschrijving. Met deze stukken kunnen de offertes bij aannemers opgevraagd worden.

Ook hierbij staan wij u bij met onafhankelijk advies. We bekijken en controleren de binnengekomen offerte(s) en zorgen voor een goed verloop van de contractvorming. Hiermee wordt een uitstekende basis gevormd voor een onbezorgde realisatiefase van uw gebouw.

 
Direct contact opnemen

Project- en uitvoeringsbegeleiding

Van het eerste ontwerp tot en met de uitvoering; gedurende het hele project nemen we een leidende en coördinerende rol.

Lees meer

Ontwerp

U heeft verschillende ideeën over uw bouwplan, maar u heeft ook veel vragen. Wij helpen u met al deze vragen.

Lees meer

Visualisatie

Als we met het ontwerp van uw opdracht voor u aan de slag gaan, visualiseren we dit in realistische 3D-impressies.

Lees meer

Engineering

Deze fase heeft als doel om de vergunningen aan te vragen, prijzen op te vragen bij aannemers en uiteindelijk tot de uitvoering over te gaan.

Lees meer

Samenwerken?

Persoonlijk contact

Direct contact opnemen