Diensten

Bij elk mogelijk bouwproject is bouwkundig ingenieursburo Ermstrang uw deskundige partner. Gedurende een project voeren we – afhankelijk van uw wensen en behoeften – diverse werkzaamheden voor u als opdrachtgever uit. Voor een volledige ontzorging bieden we een compleet dienstenpakket, dat op basis van de werkzaamheden onderverdeeld is in 4 groepen:

Project- en uitvoeringsbegeleiding

Als het werk eenmaal in uitvoering gaat, kunnen we voor u de bouw begeleiden. De bouwbegeleiding kan beperkt blijven, maar kan ook intensiever van aard zijn.

Meer informatie

Ontwerp en visualisatie

Wij maken een ontwerp dat volledig past bij uw wensen. Luisteren en doorvragen, dat is waar we mee beginnen. We denken in het ontwerp al op hoofdlijnen na over hoe het gemaakt kan worden. Hiermee kunnen we belangrijke aspecten zoals brandveiligheid, energieprestatie en constructies efficiënt integreren in het ontwerp.

Meer informatie

Bouwbesluitberekeningen en energielabels

Voor alle nieuwbouw geldt dat aanvragen van de omgevingsvergunning vanaf 1 januari 2021 moeten voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). De energieprestatie van zowel nieuwbouw als bestaande bouw wordt vastgelegd aan de hand van de 3 EP-indicatoren.

Meer informatie

Engineering

Als een ontwerp definitief wordt, kan de stap gemaakt worden naar de engineering. Het plan wordt technisch uitgewerkt en er worden diverse berekeningen gemaakt die nodig zijn voor de vergunningaanvraag, zoals berekeningen voor daglicht, ventilatie, brandveiligheid, e.d. Ook wordt de energieprestatieberekening en milieuprestatieberekening gemaakt.

Meer informatie

Maak kennis met ons team

Ambitieuze specialisten met een grote liefde voor het vak.

Bekijk het team